bingo

Deposit dan Pengeluaran Untuk Bingo Dalam Talian

Dua aspek terpenting mengenai bermain bingo dalam talian yang perlu diingat adalah kaedah deposit dan pengeluaran. Walaupun anda akan mempunyai banyak laman web bingo untuk dipilih, kaedah ini berbeza-beza, dan sangat penting untuk melakukan kajian mengenai isu-isu ini kerana ini mungkin menghalang anda daripada bermain dengan wang sebenar. Berkali-kali pemain bingo yang cemas telah menyertai laman web yang bersedia untuk mula bermain bingo dan mendapati mereka tidak dapat menyimpan. Semakin banyak kaedah tersedia untuk membantu pemain bingo memberikan mereka pelbagai kaedah untuk deposit. Sekurang-kurangnya, jika anda tidak memiliki kad kredit, anda seharusnya dapat menemui beberapa laman web bingo yang membenarkan pemindahan wang melalui deposit. Berhati-hati ketika memilih portal kewangan dalam talian sebagai kaedah membiayai akaun bingo anda kerana banyak dari mereka tidak akan membenarkan transaksi ke laman web permainan.

Portal dalam talian yang paling biasa ditawarkan sekarang ialah Neteller, yang telah lama digunakan  918kiss dalam dunia poker sebagai cara mudah untuk menggerakkan wang secara dalam talian. Neteller tidak mempunyai masalah untuk digunakan untuk perjudian atau laman web bingo sehingga tidak menjadi masalah walaupun Neteller tidak tersedia untuk penduduk AS akibat dari ini dan keadaan undang-undang semasa mengenai permainan dalam talian di Amerika Syarikat. PayPal adalah portal kewangan dalam talian yang semakin banyak ditawarkan oleh laman web bingo dalam talian, ini mempunyai kelebihan tambahan sebagai portal yang terkenal dan digunakan untuk laman web selain bingo. Oleh itu, adalah mungkin untuk menjual barang yang anda tidak mahukan lagi di eBay, lakukan pembayaran melalui PayPal dan gunakan wang ini untuk membiayai permainan bingo anda dan kerana PayPal membolehkan anda mengeluarkan dana terus ke akaun bank anda, anda boleh mendapatkan akses ke kemenangan anda tanpa perlu repot sama sekali. PayPal kini masih tersedia untuk penduduk AS.

Dalam hal penarikan, setiap laman web mempunyai peraturan tersendiri mengenai hal ini. Yang paling penting ialah anda membaca semua peraturan dan undang-undang dengan teliti sebelum membuat deposit berkenaan dengan pengeluaran. Banyak pemain kecewa apabila mereka menarik balik kemenangan bingo mereka kerana beberapa peraturan yang ada. Ini tidak bermaksud bahawa anda tidak mendapat wang anda, tetapi ini mungkin hanya ada hari-hari tertentu yang boleh anda tarik. Anda juga mungkin mendapati bahawa anda kehilangan sebahagian wang bonus anda berdasarkan peraturan pengeluaran. Anda juga harus memastikan bahawa anda telah menyediakan tempat yang sesuai untuk deposit anda dibuat.

Jangan menganggap bahawa semua laman web bingo dalam talian adalah sama dalam hal peraturan deposit dan penarikan, kerana ia sangat berbeza. Beberapa mempunyai peraturan dan undang-undang yang lebih baik daripada yang lain, jadi pilihlah yang terbaik untuk jenis permainan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.