Kejuaraan WGC-American Express

Bukan Michael Jordan. Bukan rakan baru dan bekas Presiden Bill Clinton dan George Bush I. Bukan menyanyi bersama, bukan makan malam berpasukan. Bukan misi pengakap ke Ireland beberapa minggu yang lalu.

Tidak ada perkara di atas yang dapat membantu AS memenangi Piala Ryder minggu lalu di  download malaysia mega888 on here !! K Club, apatah lagi membantu mereka mengelakkan serangan memalukan di tangan orang Eropah. Rupa-rupanya Atlantik tidak berlaku untuk Ryder Cup.

Team USA tidak mendapat pameran ini. Mereka mempunyai pemahaman tentang kerja sama pasukan seperti Manny Ramirez. Kadang-kadang individu boleh dipaksa untuk memahami konsep pasukan tetapi, secara amnya, jika anda harus membuat individu tersebut menyanyikan lagu perjuangan mereka untuk mendorong persahabatan, anda bermula dari garis dasar yang memerlukan lebih dari seminggu atau lebih dari persiapan dan tiga hari bermain. Mereka semestinya harus minum bir ketika mereka mengeluarkan kata-kata, menjadikannya permainan minum, kerana pada waktu itu setidaknya mereka dapat menyalahkan seluruh masalah maaf atas mabuk.

Jim Furyk, pemain No. 3 di dunia, mengatakan beberapa ketika dahulu bahawa Amerika bermain Piala Ryder seperti mereka mengalami sembelit. Phil Mickelson, pemain nombor 2 dunia, tidak kelihatan sembelit minggu lalu. Ekspresinya hampir sama dengan yang dia selalu lakukan ketika dia melakukan Phil menjadi Phil — senyum malu. Daripada mengambil langkah positif kecil dalam pemulihan mentalnya dari Terbuka AS, yang mungkin tidak pernah berlaku, Lefty berada 0-4-1 dalam perlawanannya.

Tiger Woods kelihatan seperti normal — fokus — di sebalik rasa malu yang dilaporkan dan ketawa (teman wanita, presto!) Setelah menyanyikan lagu pertarungan Stanford di hadapan pasukan beberapa hari sebelum kejohanan. Woods adalah penjaring terbanyak Amerika, dengan tiga mata.

Scott Verplank boleh dipercayai, seperti yang diharapkan, dan pemula JJ Henry kompetitif. Jika tidak, mereka tersekat. Dan orang Eropah bermain lampu. Hasilnya: jawapan yang lebih menyedihkan daripada kapten Tom Lehman dan Mickelson, yang bangga dengan cara orang Amerika bermain. Sebagai jurulatih pergi, yang secara efektif apa yang dimaksudkan sebagai peranan kapten dalam Piala Ryder, Lehman sebenarnya bukan Vince Lombardi. Bill Parcells mungkin memanggilnya gadis.

Sekurang-kurangnya ada kisah yang menyenangkan di Eropah di Darren Clarke, yang isterinya meninggal sebulan yang lalu, dan yang bermain golf kompetitif pertamanya sejak itu.

Pada awal pagi Ahad, dengan cahaya matahari yang bersinar di Kepulauan Emerald, Clarke menggamit kemenangan Guinness. Dia dan rakan sepasukannya bermain dengan pasukan itu selama dua setengah hari. Orang Amerika bermain seperti akauntan.

Minggu lalu: Saya kehilangan satu setengah unit di gelanggang, mengakhiri enam minggu berturut-turut ditambah minggu. Ia menjadikan jumlah musim saya menjadi -20 unit.

Pada Kejuaraan WGC-American Express minggu ini di England, ambil Tiger Woods (5-2), 1/6 unit, untuk menang: Dia akan keenam berturut-turut dalam Jelajah PGA. Ini permainan strok, tidak sepadan. Dia menguasai kejohanan WGC.

Ambil David Howell (33-1), 1/6 unit: Dia mendapat dua 10 teratas di luar negara dan satu di sini. Insentif mungkin Paul Casey mengalahkannya dalam Order of Merit Eropah. Sikap pelik yang pelik, seperti Harrington, kelihatan seperti dia tidak peduli.

Ambil Stephen Ames (100-1), unit 1/6: Ames memenangi The Players dengan mudah. Dia mengikuti dengan T11 di Augusta. Sejak itu, dia mencatat kedudukan ke-10 teratas, dan hanya ketinggalan tiga dari 11 (walaupun dia tidak ketinggalan dalam lima kejuaraan terakhirnya) sejak itu.

Secara head-to-head, bawa Woods ke kedudukan lebih tinggi daripada Sergio Garcia (4-9), 1 unit: Pertandingan menarik di tumit Piala Ryder. Jangan tertipu. Ini hampir tidak ada pemikiran di mana-mana tanah. Garcia dapat mengumpulkan peratusan kemenangan terbaik dalam sejarah Piala Ryder dan ia tidak akan sama dengan major. Selain Valhalla ketika berusia 19 tahun dan tidak tahu apa-apa lagi, Garcia tidak pernah melakukan sesuatu yang diukur terhadap Tiger, dan anda pasti boleh bertaruh bahawa Tiger tidak akan membiarkan Garcia menghalangi kemenangan beruntun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.